Sosuri

Ingrediente

200ml de vin alb Mirachi Sauvignon Blanc de la Crama Histria

1 lingură de făină
600ml supă de pui

Mod de preparare

  • Se varsă grăsimea din tava în care a fost gătita carnea, si se păstrează jumătățile de ceapă. Se pune tava pe foc mediu, apoi se presară făina. Se amestecă ușor cu o lingură de lemn și se lasă pe foc timp de 2 minute, rostogolind ceapa prin compoziție pentru a extrage aroma. Se adaugă și se amestecă ușor vinul și supa, adăugând și sucurile ce ies din carnea preparata. Se fierbe (cu o furculiță, de desprind bucățelele prinse pe fundul tăvii) la foc mic timp de 15 minute. Se strecoară și se asezonează înainte de a fi servit împreună cu friptura.

Curabitur sagittis egestas lacus, eu tincidunt turpis sodales vestibulum. Donec pretium lacinia dignissim. Vivamus blandit eleifend pellentesque. Nulla eros urna, hendrerit ut suscipit in, hendrerit at enim. Phasellus eget nulla massa.

Comments are closed.